Ligne Advance

Total Skin Control by DermaPrime

Ligne Advance van DermaPrime is een moderne lijn huidverzorgingsproducten die een merkbaar heldere en frissere huid garanderen.

Ligne Advance is op basis van B.C.M. (Biomimetic Cytokine Modulator) in combinatie met andere effectieve ingrediënten welke samen  de huidveroudering vertragen.

B.C.M, kortweg Cytokinen, zijn kleine proteïne fragmenten waar iedere huidcel op zijn eigen wijze op reageert. Cytokinen houden de huid jonger, helderder en helpen rimpels te voorkomen.

Ligne Advance is speciaal door DermaPrime ontwikkeld voor iedereen met een gevoelige, reactieve huid, of een  huid die te maken heeft met veroudering, luchtvervuiling, (te) veel zonlicht of andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Ligne Advance garandeert een merkbaar heldere en frissere huid, helpt het verouderingsproces te vertragen en brengt uw huid weer terug in balans.  Het concept:

 • Vernieuwen
  Een mix van actieve bestanddelen waaronder Sacchalamine, Hyaluron zuur en B.C.M. helpen de natuurlijke balans in de huid te herstellen die o.a. blootstaat aan stress en veroudering.
 • Herstellen          
  Vitamine A (retinol), E en sojaboonolie zorgen voor de noodzakelijke voedingsstoffen.
 • Verfrissen            
  Uw huid wordt merkbaar frisser en egaler dankzij een botanisch “whitening” ingrediënt. 
 • Beschermen        
  Zonnefilters beschermen uw huid tegen schadelijke UV stralen


Ligne Advance biedt u een complete lijn verzorgingsproducten:

Lait démaquillant
Een milde reinigingsmelk die vroegtijdige veroudering tegengaat.

Cleansing Foam 
Een zachte reiniging die het vochtgehalte stabiliseert en de huid respecteert.

Lotion  
Een verfrissende lotion die de zuurgraad van de huid weer in balans brengt en de
huid verzorgt.

Crème 24- uur 
Beschermende en voedende 24-uurs crème. Is verrijkt met amandel- en hazelnootolie. Uw huid wordt aanmerkelijk zachter, het vochtgehalte wordt hersteld en de huidstructuur verfijnt.

Crème contour des yeux  
Extreem zachte dagelijkse oogverzorging. Vernieuwt, voedt, verheldert en beschermt
de tere huidzone.

Masque Advance
Verfrissend, en diep zuiverend masker met kaolin, mint, tijm en lavendel, dat voor een mooie egale en frisse teint zorgt.

Toepassing Ligne Advance:

´s Ochtends:
Reinig de huid met de Lait Demaquillant, daarna de huid verfrissen met de Lotion. Breng de Crème Contour des Yeux aan en daarna de Crème 24- uur crème.

´s Avonds:
Reinig de ogen met de Bi phase Eye cleanser, vervolgens de huid reinigen met de Lait Demaquillant, daarna tonificeren met de Lotion. Breng de Crème Contour des Yeux aan en gebruik tenslotte de 24-uur crème.