AQU'EXTREME

Verbeeldt u zich…..
Een miljoen kleine sponsjes gedrenkt in goedheid…
’s-Werelds meest waardevolle extracten en oliën speciaal voor u geselecteerd..
Een onzichtbare deken van hydraterende druppels gedrapeerd om u heen..

Verbeeldt u zich….
Een lijn producten speciaal gecreëerd om uw huid te activeren en te hydrateren.

Verbeeldt u zich….AQU'extreme
Optimale hydratatie zorgt voor een jonge, gladde en vitale huid. Verrijkt met het sterk hydraterende IJsland's mos, een geschenk uit de natuur dat zorgt voor een energiek gevoel. AQU'extreme zorgt voor totale hydratatie, tot in de diepste huidlagen.

Water is het hart van al onze cellen, en van het leven zelf…..

Miracle Water One-Step 
Dit DermaPrime Cleansing water zorgt voor een grondige reiniging zonder water, terwijl het toch dat unieke frisse en zuivere gevoel geeft waar alleen water voor kan zorgen. Voorkomt dat droge, trekkerige gevoel. De unieke formulering verwijdert make-up, dode huidcellen en andere onzuiverheden. Geschikt voor ieder huidtype, zonder parfums.

Aquargy Moisture Cream, geschikt voor de normale tot vette huid 
Aquargy is de perfecte basis voor uw dagelijkse huidverzorging. De lichte gel-crème wordt direct door de huid opgenomen en geeft direct een langdurig fris gevoel. Helpt de huidstructuur te verfijnen en zorgt voor optimale hydratatie van de huid dankzij het Multi Dimensional Complex. Bevat IJsland's mos voor optimale hydratatie.

Deep Water Moisture Rich cream, geschikt voor droge en oudere huid
Deep Water Moisture is een rijke, hydraterende crème speciaal ontwikkeld voor de droge of gede-hydrateerde huid. Kan tevens gebruikt worden als een nachtcrème of als extra bescherming van de huid tegen de kou. Wordt gemakkelijk opgenomen. Laat een beschermend laagje op de huid achter om zodoende vochtverlies te minimaliseren. De lichte, frisse geur doet denken aan citrusgaarden.

Skin Oasis Unlimited Mask 
Herlaad uw huid met hetgeen uw huid het meest nodig heeft. Dit masker helpt vochtverlies te voorkomen. De speciale textuur verkoelt en kalmeert, terwijl het unieke ingrediënt MMS de dieperliggende huidlagen hydrateert. Neem even de tijd voor uzelf, ontspan en laat de kostbare ingrediënten hun werk doen.

Aqua Pulp Total Hydratation Serum 
Een licht en zijdezacht super-serum (geschikt voor alle huidtypen met behoefte aan vocht), dat de huid hydrateert en een fris en zacht gevoel achterlaat. IJsland's mos en DermaPrime's Multi Dimensional Moisturising Complex vergroten de opname capaciteit voor vocht, waardoor de huid weer haar souplesse terugkrijgt.