Reiniging en verzorging

STAP 1
Reinigen, ´s morgens en ´s avonds is een “must”...
 
´s Nachts is uw huid het meest actief en brengt talg en afvalstoffen aan de huidoppervlakte. Overdag staat uw huid bloot aan luchtverontreiniging en weersinvloeden. Daarom is het noodzakelijk om uw huid 2x daags grondig te reinigen.

Gel demaquillant pour les yeux 
Voor het probleemloos verwijderen van oogmake-up, zelfs waterproof mascara en lipstick. Irriteert niet en is geschikt voor ieder huidtype. Tevens geschikt voor contactlensdragers, of:

Eyes & Lips Make-Up remover 
Handige Bi-phase make up remover welke zowel hardnekkige make-up resten als waterproof mascara grondig verwijderd. Ook geschikt voor de gevoelige huid!

Lait nettoyante
Reinigingsmilk voor elk huidtype. De milk zachtjes inmasseren op de huid en met (vochtige) wattenschafjes verwijderen, of:

Huile hydrophilique 
Heeft u een gevoelige tot zeer gevoelige huid? Deze zacht reinigende olie die u in plaats van een reinigingsmelk en lotion kunt gebruiken is tevens heerlijk in bad of onder de douche. Laat een fluweelzacht laagje achter.

Crème exfoliante 
2 x per week een gelaatsscrub resulteert in een frissere teint, een betere doorbloeding, en een beter opnamevermogen van de huid. Dit doordat de dode hoorncellen verwijderd worden. Crème exfoliante bevat fijne kristallen en heeft een heerlijke geur.


STAP 2 
Na het reinigen maakt u uw huid gereed voor de volgende stap met behulp van één van de lotions, afhankelijk van uw huidtype.


STAP 3 
Verzorgende producten helpen uw huid haar functies te behouden en kunnen meehelpen het verouderingsproces te vertragen. Naast de 24-uur crèmes van de basislijnen staan een keur aan speciaalproducten ter beschikking.

Crème contour des yeux 
Het meest tere weefsel rondom de ogen verdient extra verzorging. Deze crème is vrij van parabenen en hydrateert intensief dankzij o.a. olijfextract en voorkomt en vermindert droogterimpeltjes.  De UV-filters zorgen voor een extra bescherming tegen licht- en weersinvloeden.

Masque proteïne 
Quick Beauty Masque. Dit masker op basis van melkglycoproteïnen verzorgt de huid binnen 3 à 5 minuten en geeft een direct zichtbaar resultaat met een gezonde uitstraling.

Crème couperose 
Deze crème is de oplossing voor de rode, dunne of extreem gevoelige huid. Een zeer uitgebreid pallet aan actieve bestanddelen (w.a. gletsjerwater, centella Aziatica en karité boter) verstevigen de capillaire bloedvaten en verminderen de roodheid van de huid.

Crème Superstructurante 
Een rijke, volle crème de de verslapte en verouderde huid onsteunt, verzorgt en de de collageen afbraak remt. 
                                                                      
Crème anti acné au kukui 
Een crème met lichte kleur die helpt acné te voorkomen en genezen. Bevat tevens een natuurlijke zonnefilter.