HUIDVERZORGING

Ontdek de nieuwe chemische peelings van Dermaprime.


Een nieuwe lijn van fruitzuren om hyperpigmentatie tegen te gaan en de huidstructuur te verbeteren.

DERMACEUTIX


SOLUTION DE PRÉ-PELAGEsalon product

De solution bereidt de huid voor op alle soorten chemische peelings, maximaliseert het resultaat van de peeling en maakt een gelijkmatige opname van de peeling mogelijk. Daarnaast helpt deze solution irritatie tijdens de peelingbehandeling te verminderen. Te gebruiken voor zowel glycolzuur als in salicylzuur peelings.


PEEL G10

Glycolzuurpeeling 10%.
Uitsluitend voor professioneel gebruik, pH 1,8 -2,4. Glycolzuur 10% is een milde tot middelsterke glycolzuurpeeling. De 10% peeling is sterk gebufferd, zodat ook gevoelige huidtypes kunnen worden behandeld.


PEEL G20

Glycolzuurpeeling 20%.
Uitsluitend voor professioneel gebruik, pH 1,5 -2,1. Glycolzuur 20% is een glycolzuurpeeling van gemiddelde sterkte. Deze peeling heeft een minder sterke buffer dan onze 10% peeling en werkt dus sterker en dieper.


PEEL G50

Glycolzuurpeeling 50%.
Uitsluitend voor professioneel gebruik, pH 1,2 -1,7. Glycolzuur 50% is een middelsterke tot sterke glycolzuurpeeling.


LOTION NEUTRALISANTE

De solution neutraliseert de huid na alle soorten chemische peelings. Een chemische peeling werkt bij een lage pH-waarde, gebruik de Post-Peel om de werking van de peeling te stoppen en de pH-waarde van de huid te herstellen.


ALOË VERA GEL APAISANT 98%

Pure 98% BIO Aloë Vera gel, hydrateert de huid en heeft een kalmerende werking. Perfect te gebruiken bij een geïrriteerde huid. Ook inzetbaar na intensieve (chemische) behandelingen of om de huid te verkoelen en het huidherstel te ondersteunen.