Beauty Without Surgery

Botuline toxine type A is een bewezen veilig en effectief middel voor het verwijderen van aangezichtsrimpels, die het gevolg zijn van onbedoelde spiersamentrekkingen. Deze stof wordt in de huid geinjecteerd.

Voor wie dat ongewenst vindt, is de Beauty Without Surgery van DermaPrime een goed alternatief, gebaseerd op het antirimpel ingrediënt Hexapeptide. Mooi en stralend zonder injecties.

Hexapeptide werkt ontspannend op de gelaatsspieren, waardoor de diepte van de rimpels verminderen en  rimpeltjes vervagen. Het ontstaan van nieuwe  rimpels wordt voorkomen.

Tests hebben uitgewezen dat bij 2 keer dagelijks gebruik van zowel het Beauty Without Surgery serum als de Beauty Without Surgery Crème, de huid na 30 dagen zichtbaar gladder is en minder diepe rimpels vertoont.

 

Beauty  Without Surgery Serum

Een revolutionair serum voor de rijpere, atrofische huid. Dit serum zorgt ervoor dat de huid er jonger en stralender uitziet dan ooit tevoren! ’s Ochtends en ’s avonds aanbrengen onder de Beauty Without Surgery Cream.

 

Beauty Without Surgery cream

Deze 24-uurs verzorging is het meest effectieve wapen in de strijd tegen rimpels. Actieve bestanddelen zorgen o.a. voor herstel, hydratatie, het reduceren van de expressie rimpels en zorgen voor  een beschermende filmlaag op de huid zodat deze niet uitdroogt. UVA en UVB filters zijn aan de crème toegevoegd ter voorkoming van huidveroudering door zon en licht. In combinatie met het Beauty Without Surgery Serum hebt u in no-time een stralende en jonger ogende huid.
’s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen  na het Beauty Without Surgery Serum.

 

Daily Protection Cream

Comfortabele dagcrème met olijfolie, karitéboter, amandelolie en tarweproteinen welke de huid de gehele dag door beschermd en hydrateert. Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en voortijdige veroudering dankzij twee unieke ingrediënten: BIOAMI SKIN en AGLYKALINE.

 

Night nourishing Cream

De unieke ingrediënten die u tegenkomt in de dagcrème zijn o.a. ook verwerkt in de nachtcrème. Deze nachtcrème wordt actief als u geniet van uw nachtrust! Naast de bovenvermelde ingrediënten nog eens extra verrijkt met Karitéboter, cocosolie, fruitzuren, evening primrose olie, geranium, coumarin, zink, magnesium, koper, ijzer en de vitaminen A + E.

 

Ultimate Line filler

De unieke samenstelling zorgt ervoor dat de rimpeltjes zich vullen door hydratatie en daardoor minder zichtbaar zijn. Het belangrijkste ingrediënt bestaat uit MICROSFEREN  met GEDEHYDRATEERD HYALURONZUUR  wat diep in de huid onder de lijntjes en rimpels penetreert. Door absorptie van het TEWL (Trans-Epidermal Water Loss) neemt het volume van de microsferen toe en vullen zij de rimpels. Het effect is een duidelijke afname van de zichtbaarheid van de gelaatslijnen waardoor de huid er jonger uitziet.