Ligne Vitamin C

Vitamine C is de basis van een serie producten ontwikkeld door B&Z.
Deze lijn is speciaal samengesteld voor het huidtype dat is blootgesteld aan nadelige invloeden  zoals o.a.stress, ziekte en vermoeidheid. DermaPrime Vitamin C lijn bestaat uit:

- Vitamin C Cleansing Mousse
- Crème Vitalité C 24hr
- Vitamin C Serum

Vitamin C cleansing mousse
Geschikt voor  alle huidtypen. Deze mousse is rijk aan vitamine C en verwijdert moeiteloos make-up en voorkomt dat de huid vroegtijdig veroudert. Tevens zorgt de mousse ervoor dat de natuurlijke balans van de hydrolipiden laag van de huid intact blijft. Wat over blijft is een fris en schoon gevoel.

Crème Vitalité C 24hr
Deze 24hr anti-oxidant cream is verrijkt met pure, gestabiliseerde vitamine C en een mix van essentiële oliën van sinaasappel en citroen. De crème heeft een heerlijk zachte textuur en hydrateert de huid intensief. Te gebruiken als dag- en nachtverzorging. Beschikbaar vanaf eind maart 2017!

Vitamin C serum
Vitamin C serum verrijkt de huid dankzij de toevoeging van pure, gestabiliseerde vitamine C en een mix van essentiële oliën van sinaasappel en citroen. De kostbare biosferen (capsules met pure vitamine C) geven een krachtig, direct zichtbaar effect.
Gebruik bij vermoeidheid, stress of wanneer u uw huid eens extra wilt verwennen.
Na reiniging gelijkmatig aanbrengen op de gezichts- en halshuid onder de dag-of nachtverzorging.